måndag 13 juni 2011

Enkät

Jag tänkte göra en enkät som underhållning för er.. Just den här är från Fia Filur...

Senast köpta bok/böcker?
Den senaste boken jag köpte var faktiskt Förlorad ängel av Becca Fitzpatrick och den köpte jag för ett tag sen, kommer inte riktigt ihåg när.

Senast lånade bok/böcker?
De böcker jag lånade senast var Beautiful Dead: Jonas bok samt Arizonas bok av Eden Maguire, Sommaren jag blev vacker av Jenny Han & The tales of Beedle the Bard av J.K Rowling.

 Hur många böcker läser du i veckan/månaden?
Det beror på, men ungefär 5st. Tycker att det är en ganska bra siffra då vi har haft skola.

Snyggaste omslag?
Svår fråga, tycker att många omslag är fina, men en jag kommer att tänka på är Becca Fitzpatrick bok Silence som ännu inte har kommit ut. Men jag älskar omslaget på den!Bästa inledning?
Kommer inte på någon inledning just nu som varit så där superduperbra, så jag skriver inget här.

Bästa serie?
Hungerspelstrilogin, Harry Potter,

Vilken bok har gett dig starkast wowkänsla?
Hungerspelen av Suzanne Collins.

Vilken bok längtar du efter mest just nu?
Böcker som redan har kommit ut och som jag skulle vilja läsa är; City of Bones, Bränd (HON), Summers bok, Fyra dagar fyra nätter och När jag lät dig gå..
Böcker som snart kommer ut så är det; Uppvaknandet (HON), Välkommen hem och Phoenix bok (säkert någon fler, men kommer inte på just nu)
Opps! Det blev lite mer än en bok ;)


Vilken/vilka bok/böcker skulle du ha velat skriva och varför?
Ojj, inte så svårt val nu när man är lite av en HP-nörd, Harry Potter såklart!! Tycker att det är jättecoolt hur J.K Rowling har lyckats skapa en hel värld på sidan av den vi lever i..

Föreställ dig följande fasansfulla scenario: Det får bara plats tio böcker i din bokhylla och de är de enda du får läsa resten av livet. Vilka tio väljer du?
Hemska värld! Jag väljer alla sju Harry Potter-böcker, Hungerspelen, En shopaholic i väntans tider och Om jag kunde drömma (även fast jag tröttnat på dem den sista tiden).Gör den du också vettja!:D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar