måndag 3 oktober 2011

Plugga, plugga, plugga..

Hej! Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag faktiskt inte är död, utan det går bara segt med läsningen plus att jag har två prov den här veckan, så jag måste plugga till dem. Tyska och SO, hehe..

Läser fortfarande Älskar-Hatar och har läst nästan halva boken och hittills tycker jag inte att den är särskilt bra, utan väldigt seg. Men det kanske börjar hända saker nu, vem vet? Men även om läsningen inte går bra så har jag fått väldigt mycket inspiration till att börja på en ny bok/berättelse. Fick en idé igår kväll innan jag skulle lägga mig och har spånat lite på den i skolan på t.ex. bilden medan jag limmade fast bilder (man behöver inte ägna mycket hjärnkapacitet till det ;D). Så jag har idén men den behöver utvecklas mer samt att jag måste klura lite på karaktärerna och komma på de perfekta namnen!;) Så jag ska nog träna lite mer SO och sen tyska, sedan blir det nog att klura lite på idén. Och det roliga är att jag inte tror att det är någon som har skrivit om just det än ;P

Kan berätta att jag har spelat in en bookshelf-tour som jag kommer lägga in på bloggen. Kanske ikväll, vi får väl se ;) men min röst låter som jag vet inte vad och videon är inte så vidare värst bra, men det är första gången jag har gjort någon sådant så jag skyller på det!;)

Nu är det bäst att ta tag i läxorna :) Vi hörs!

1 kommentar: