torsdag 3 november 2011

Förhandstitt på Eld!

Såg att jättemånga bloggar har lagt upp det här, så jag antar att alla redan har sett omslaget och läst handlingen, men ifall att någon inte har sett det så lägger jag också upp det.


Och här är handlingen:
De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse. Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan.
Precis som de flesta andra längtar jag mycket tills Eld kommer ut då den verkar jättebra!:)
Läser för tillfället Uppvaknandet av PC Cast och Kristin Cast och har hunnit lite mer än 100s, målet för höstlovet är att läsa ut den, vet inte riktigt om jag kommer lyckas, men då jag ska på konfaläger under helgen utan tv, mobil osv så tror jag att det kan bli en del läsning ;) Ha ett fortsatt bra höstlov!
Vad läser ni just nu?

2 kommentarer:

  1. Jag läser Älskar-Hatar av Jenny Downham. Den är helt okej hittills. Har i skrivande stund läst 110 sidor :P

    SvaraRadera
  2. Längtar tills att Eld ska komma ut! Just nu läser jag Bränd i serien House Of Night. Har du läst någon bok från den serien?:)

    SvaraRadera