måndag 21 november 2011

Lässtatus + ny idé!

Hej! Tänkte bara informera er om lite smått och gott, samt planer för inlägg här på bloggen ;) Som ni ser finns det ingen bild på Percy Jackson-recensionen, men jag ska fixa det så snabbt jag kan (mest troligt imorgon) samt att det står att jag läser Himlen börjar här, men den har jag läst ut för ett tag sen.

Just nu läser jag i alla fall Before I Fall av Lauren Oliver, och den är väldigt bra hittills, har just börjat på tredje dagen (alltså kapitel 3) och har läst nästan 100s :) Målet är att jag ska läsa ut boken innan veckans slut, och jag tror faktiskt att jag kommer lyckas den här gången (har en viss tendens att aldrig lyckas med mina uppsatta mål) ;)

Sen tänkte jag även berätta vad ni kan vänta er för inlägg inom den närmaste framtiden förutom recensioner :) Först och främst tänkte jag lägga ut en önskelista till julen, alltså vilka böcker jag tänker önska mig i julklapp. Sedan tänkte jag lägga ut ett inlägg med nya böcker som kommer till våren och troligtvis någon bok som jag bara måste läsa!

Nu till de sista, planerade inläggen. Jag tänkte nämligen börja med något som jag kommer kalla Författarfokus där jag kommer skriva om en författare, en gång i veckan. I inlägget kommer det nu stå lite om författarens historia (liv eller något liknande), lite roliga fakta (om jag hittar något), vilka böcker hon/han har skrivit samt möjligtvis lite övriga tankar. Låter det intressant, eller ska jag helt strunta i det?

Om jag gör något i Författarfokus kommer det mest troligt ett inlägg imorgon med den första författaren :)
Nu ska jag gå och läsa, ha det bra sålänge!

1 kommentar: