onsdag 1 februari 2012

Läsmånaden januari

Antal lästa böcker: 6
Antal lästa sidor: 1894
Genomsnittligt betyg: 3,41
Svenska böcker: 4
Engelska böcker: 2
Omläsningar: -

Bästa bok: City of Fallen Angels av Cassandra Clare
Varför? Den här boken var den med högst betyg, men också den boken jag gillade mest helt enkelt.Sämsta bok: Min förlorade oskuld av Emma McLaughlin & Nicola Kraus
Varför? Egentligen tänkte jag sätta Tusen gånger starkare här (har läst i skolan) men nu när vi börjat analysera boken ordentligt tycker jag att budskapet osv är bättre än det jag tycker var dåligt i den boken. Då lämnas Min förlorade oskuld kvar, inte en dålig bok, utan helt okej. Men kanske inte min personliga favorit.


Övriga böcker i januari: Crossed, Lögner, Tusen gånger starkare, Döda flickors dans

Övrigt om läsningen i januari: Tycker att det har varit en ganska bra läsmånad med tanke på att skolan har börjat osv. Har hunnit läsa mer än jag trott och är redan nästan halvvägs igenom två böcker. Bloggen har blivit lidande, men jag ska försöka skriva recension så snabbt jag kan samt att jag ska fixa del 2 i mín bookshelf-tour och göra en ny design. Det är målen för februari: bookshelf-tour och design, lät bra eller hur?

P.S jag har läst ut Döda flickors dans, men har inte hunnit skriva recension ännu, men den kommer upp på bloggen snart. Tusen gånger starkare har jag läst i skolan så jag vet inte riktigt om jag ska göra en recension på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar