torsdag 23 februari 2012

Lässtatus och bokrean

Läser just nu Tidsresenärens Hustru av Audrey Niffenegger, rätt bra bok, men väldigt seg. Har läst drygt 200 sidor och som sagt går det väldigt segt framåt. Mitt mål är att läsa ut den innan den här veckan är slut (vilket jag borde lyckas med) och efter det börja med Ögat över månskäran som jag faktiskt bestämt att jag ska läsa efteråt, men efter det blir det lottning. Eller det beror på, kan måsta läsa Beastly då jag lånat den från skolan.

Nu är bokrean i full gång också. Älskar verkligen bokrean även fast jag inte brukar hitta så mycket. Beställde tre böcker från bokus, fick sedan ett mejl om att en av dem (den jag ville ha mest) inte fanns. Blev lite irriterad och tyckte synd om mig själv, funderar därför på att beställa hem I'd tell you that I love you, but then I'd have to kill you av Ally Carter eller Tystnad, tagning av Michelle Magorian. De som har twitter kanske vet vilka två böcker jag beställt, men jag tänker först visa dem när de kommer så det blir lite roligare, hehe (dålig humor, jag vet).

Vad läser ni just nu? Har ni beställt något från bokrean? Vad?

1 kommentar:

  1. Läser Innan jag dör, och beställde hem fyra böcker från Adlibris fast de var inte på rean. Tänkte lyxa till det lite för mig själv :)

    SvaraRadera