onsdag 15 februari 2012

Tävling någon gång snart?

 Japp, det var så roligt att ha tävling förra gången, så jag funderar på att anordna en någon gång snart.

* Eftersom att det är ni som i så fall är med och tävlar så skulle jag vilja veta hurdan tävling ni gillar mest. Vill ni ha att man bara ska kommentera, eller ska det vara frågor eller något helt annat?

* Jag undrar även vilken genre av böcker ni skulle vilja vinna (mest troligt svenska då), så att det blir någon bok ni faktiskt är intresserade av.

Skulle hjälpa jättemycket om ni kan svara på någon (eller båda) av dessa frågor, för att göra min tävling bättre. Ni kan kommentera det här inlägget (eller något annat) eller mejla mig (mailadressen står under rubriken "Om mig" till vänster).


Som sagt, det skulle hjälpa mig jättemycket om ni delar era åsikter!:)

Ha det bra!
P.S glöm inte bort min frågestund, kika in där och ställ en fråga vet jag ;)

3 kommentarer:

 1. Det är kul både när det är frågor och sånt men är det frågor om böcker så är det nog bäst om det är en bok som alla borde ha läst eller känner till.
  Tror det inte spelar någon roll om genre, bara det är en bok som många tycker om.
  Hoppas det hjälpte lite :)

  SvaraRadera
 2. Du kan kanske ha lite olika genrer att välja mellan? :)
  Vinnaren får välja en bok kanske?

  En sak som är kul är "en fråga per dag" tävling- du kan ju fråga en hyfsat svår fråga (som helst inte ska vara lätt att googla upp svaret på...) och för varje rätt fråga så får man te. 1 p.
  Eller så lottar du bara ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det kan vara både frågor,som Anna(Boktycke) hade,för det var sjukt kul,men bara en fråga typ; vad skulle du göra ifall du blev osynlig(om vi säger att man lottar ut "De ickesynliga") skulle också vara kul :)
  Sen som Elvira,lite olika skulle vara kul :) Eller att man får välja ;)

  SvaraRadera