söndag 22 april 2012

Böcker i maj

Tänkte göra ett litet inlägg där jag visar böcker som kommer ut i maj månad. Tar dock bara några och de jag är mest intresserad av samt de jag tror kan ha stort intresse.Gjorde bilden väldigt snabbt i Paint, då jag inte orkade öppna PS och då blogger inte vill samarbeta med mig. Plus att jag är riktigt trött och vill gå och lägga mig. Dessutom vet jag att bilden är lite för stor, men om man väljer "stor" på blogger för bildens storlek blir den för liten, så man ser inte titlarna ordentligt.

Av dessa vill jag helst läsa "Noras val", "Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet", "Du glömde säga hej då" och sist men inte minst "Jellicoe Road". Jag har läst Sommar för evigt av Jenny Han på engelska (Recension hittar du här), Delirium har jag i bokhyllan och planeras att läsas i juni när jag drar till USA i två veckor då den är rätt liten att ha med sig. Monstrets dotter läser jag just nu och den gillas riktigt mycket! "Eld" kom inte med på den här bilden, då den ges ut i april, men den vill jag också jättegärna läsa.

Ser ni någon bok ni är extra sugen på? I så fall, vilken?

2 kommentarer:

  1. Jellicoe rodad, du glömde säga hejdå, Delirium och Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet!! :)

    SvaraRadera
  2. Verkar som att mycket bra kommer i maj. Speciellt nyfiken på "Den statistiska sannolikheten..." och "Du glömde säga hejdå" :)
    Ska även läsa Delirium, men det blir på engelska. Samma sak med Monstrets dotter, får se till att köpa den i original.
    Vill även läsa Jellicoe Road men har ännu inte bestämt mig för om det blir på svenska eller engelska.

    SvaraRadera