söndag 1 april 2012

Läsmånaden mars

Antal lästa böcker: 6
Antal lästa sidor: 2317
Genomsnittligt betyg (räknar inte med omläsningen): 3,7
Svenska: 4
Engelska: 2
Omläsningar: 1 (The Hunger Games)

Bästa bok: Linger av Maggie Stiefvater (recension kommer snart!)
Varför? Var väldigt roligt att återvända till Mercy Falls och karaktärerna. Har inte tänkt på hur mycket jag gillar Sam egentligen, plus att man fick möta Cole, som blev en ny favorit där.Sämsta bok: Ögat över månskäran av Libba Bray
Varför? Det var en bra bok, men det kändes som att den hade potential som den tyvärr inte nådde upp till.

Övriga böcker i mars: Upprorsänglar, Var är Alaska?, En sån där vidrig bok där mamman dör och omläsning av The Hunger Games.

Övrigt om bokmånaden mars: Tycker att det var en rätt bra månad. Hann läsa rätt många böcker och precis som förra månaden, läsrte jag ut För evigt idag. Inte någon dålig bok den här månaden heller, men tre som var riktigt bra! Dessutom en omläsning av The Hunger Games som såklart var jättebra. Har också sett filmen, som nådde upp till mina förväntningar och var en riktigt bra tolkning av boken. Hade gärna sett den fler gånger på bio, men måste vänta tills den kommer ut på dvd. Kan även meddela att recension på En sån där vidrig bok där mamman dör och Linger är på väg.

Planerat i april: Fortsätta att beta av mina olästa böcker som står hemma i hyllan, tror att den här månaden kommer att bli något av en deckarmånad och ska försöka läsa Du gamla, du fria av Liza Marklund, Fallet med de försvunna böckerna av Ian Sansom och Paradisoffer av Kristina Ohlsson. Måste även läsa en romantisk bok till skolan och det kommer mest troligt bli Nybörjarguide till livet eller kaosteori.

Har ni läst något bra under senaste tiden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar