fredag 4 maj 2012

11 frågor, del 1.

Som ni säkert har sett har det gått runt nästan som ett kedjemejl på bloggarna. Man blir utmanad och ska i sin tur skriva 11 nya frågor och utmana 11 stycken nya. Jag har blivit utmanad av Pia, Zozzo, Recenzion och Jana. Jag börjar med Pias frågor då hon var först och fortsätter sedan med resten. Skriver sedan frågor på sista inlägget jag gör där jag svarar på frågor och då får de som är intresserade svara :)

1. Snyggaste respektive fulaste bokomslaget du äger?
Hm, det jag tycker är snyggast måste nog vara Divergent och det jag tycker är fulast är nog Ögat över månskäran. Det är inte direkt fult, men rätt tråkigt helt enkelt.

2. Hur ser din morgonrutin ut på en vanlig vardag?
Blir väckt vid sju, drar mig i ca 10 minuter innan jag går upp och äter frukost. Klar med den runt halv/fem i halv och då går jag och klär på mig, borstar tänder osv.

3. Finns det något du brukade göra när du var yngre som du ser tillbaka på idag och tänker "vad i hela helvete tänkte jag med!?"
Jag vet inte om det fanns något jag gjorde regelbundet eller vad man ska säga. Men ja, en grej jag gjorde var att klippa mina väldigt dyra mjukisdjur (smart va?).

4. Vad åt du senast? And was it delicious?
Jag drack hallonsmoothie och åt vattenmelon. Och ja, it was delicious ;)

5. Vad är dina planer för sommaren 2012?
Sommaren 2012 blir det en resa till USA och Orlando (The Wizarding World of Harry Potter! Disney World!) i två veckor bara någon dag efter skolavslutningen. Annars blir det nog att vara hemma, vara i stugan och spela en hel del fotboll.

6. Vad skulle du göra med en miljon kronor?
Bjuda med min familj på en resa, var vet jag dock inte. Spara pengar till framtida behov och klicka hem böcker när helst jag känner för det ;) Och ja, resa jorden runt är en dröm. Plus fara på språkresa till London med satsning på fotboll. Det blev rätt mycket det.

7. Finns det någon bok som du känner att allllla har läst förutom du? Tänker du läsa den boken någon gång?
Ja, det gör det. Anna and the French Kiss känns det som att nästan alla har läst utom jag, ska dock ta tag i det och köpa den någon gång i framtiden.

8. När gjorde du senast något fruktansvärt pinsamt, och vad var det?
Jag är rätt konstig och tycker att rätt mycket är pinsamt. Kommer inte ihåg något som gjorde att jag skämdes hur länge som helst, men har en rätt pinsam sak på lager ;) Jag och tre kompisar hade jobbat med ett projekt på en entreprenörsvecka vi hade tillsammans med två andra skolor och våran affärsidé vann två priser. Då skulle vi på ett s.k. frukostsnack med massor med företagare samt kommunalrådet i vår kommun. Såklart skulle jag prata, och var tvungen att improvisera allting. Det hela började med att jag stakade mig och sa något helt annat än vad jag skulle. Pinsamt tyckte jag det var, speciellt när bl.a. kommunalrådet, folk från LKAB och liknande ;)

9. Om du träffade någon som aldrig sett en film i hela sitt liv, vilken film skulle du då vilja visa den personen?
Hm, ännu en svår fråga. Kanske en Disney-klassiker som Lejonkungen, Trassel eller liknande. Eller första Harry Potter (nörden inom mig talar).

10. Vad ser du fram emot mest just nu?
Ser fram emot rätt mycket, men det måste nog ändå vara sommarlovet då vi åker till USA.
11. Om du fick spela en roll i en filmatisering av valfri bok, vilken bok skulle det då vara och vilken karaktär skulle du spela?
Väldigt svår fråga. Harry Potter hade ju varit sjukt roligt, men tar någon som inte filmatiserats ännu. Så det skulle vara jättecoolt att få spela Tris i Divergent! 

Tack Pia för frågorna! Jag återkommer med mer svar senare i veckan :)

1 kommentar:

  1. OMG! Ska du till The Wizarding World of Harry Potter??? Jag tror jag precis dog inombords. *avundsjuuuk*

    SvaraRadera