torsdag 17 maj 2012

In my mailbox (#5)

Det var ett tag sedan jag gjorde ett In my mailbox-inlägg och jag har hunnit få rätt mycket böcker sedan dess. Orkar dock inte visa alla som jag fått då jag dessutom läst vissa av dem, utan visar istället de tre nyaste.Det här är alltså de tre senaste böckerna jag fått, läser just nu Eld och det går segt framåt för mig just nu, men hoppas på att läsa ut den innan långhelgen är slut i alla fall. Tack till mamma och pappa som gav den till mig!


Jellicoe Road av Melina Marchetta är ett recensionsex från xpublishing. Boken verkar väldigt bra och jag ska försöka läsa den så fort jag bara kan. Tack så mycket xpublishing!

Noras val av Becca Fitzpatrick är tredje boken om Nora och Patch. Förra boken (Förlorad ängel) slutade med en hemsk cliffhanger och därför ska det bli roligt att läsa denna. Tack för recensionsex B.Wahlströms!

Ska försöka bli bättre på att uppdatera med In my mailbox-inlägg, om inte annat tar jag foton från internet. Nu ska jag försöka göra en recension till bloggen, ha en bra långhelg allihopa!

2 kommentarer:

  1. Åå vill så gärna läsa Jellicoe Road, hoppas den landar här hemma snart också!

    SV: Ja, jag läste först fyran (Paradisoffer) men efter den började jag från början istället så har läst den första, Askungar, och ska snart läsa nummer två.

    SvaraRadera
  2. Ska också få hem Jellicoe Road! :)

    SvaraRadera