fredag 4 maj 2012

Läsmånaden april

Antal lästa böcker: 5
Antal lästa sidor: 1562
Genomsnittligt betyg: 3,8
Svenska: 5
Engelska: 0 (ajajaj.)
Omläsningar: -

Bästa bok: Monstrets dotter av Kristin Cashore
Varför? Kan inte nämna så mycket om detta, utan recension kommer senare i maj, men antagligen var den rätt bra om den blev månadens bästa bok.Sämsta bok: Borttappad av Shaun Tan, recension kommer snart!
Varför? Det var inte riktigt min typ av bok då den var uppbyggd som en bilderbok, men den är absolut inte dålig. Utan den är bra och värd den lilla tid det tog att läsa den.


Övriga böcker i april: Allt jag säger är sant, För evigt samt Paradisoffer. (recension på Paradisoffer kommer också snart)

Övrigt om läsningen i april:
Läsningen i april var inte världens bästa. Det började väldigt bra med påsklov och mycket läsning, men efter det trappades läsningen av medan skolarbeterna ökade. Dessutom har jag spelat rätt mycket fotboll och tränat, så det har varit fullt upp. Läste bara en av böckerna jag skrev i sammanfattning om mars, så jag ska bara skriva böcker jag är säker på att jag ska läsa.

Planerat i maj:
Ska som sagt inte planera så mycket i maj pga hur det blev nu i april. Men jag kommer läsa ut Helena av Josephine Angelini som jag läser just nu och efter den är jag rätt säker på att det blir att läsa Eld. Resten tar vi som det kommer :)

Hur har april varit för er? Och har ni något på gång nu i maj?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar