fredag 1 juni 2012

In my mailbox (#6)

Har införskaffat mig några nya böcker de två senaste veckorna. Har fått och köpt den här gången faktiskt.


Så, det här är alla böcker jag fått. Laddade faktiskt upp en bild på City of Lost Souls och Insurgent, men den blev sned och jag orkar inte riktigt fota en ny.

Amandas Bröllop av Jenny Colgan och Marley och Jag av John Grogan hittade jag på min skolas "välgörenhetsdag". Det var rätt utplockat på loppisen men när jag kom fick man plocka en påse för 10 kr och när jag sedan frågade lärarna som hade hand om den fick jag köpa de här två för 5 kr (tillsammans)! Har viljat läsa Marley och jag sedan jag såg filmen så det ska bli kul. Amandas bröllop var bara ett impulsköp som jag inte hört något om. Någon därute som läst?

Gargoylen av Andrew Davidson, Resten får du ta reda på själv av Lauren Oliver samt Mitt klimatkatastrofala liv av Saci Lloyd är böckerna jag vann i Andreas tävling för ett tag sedan. Har redan läst Resten får du ta reda på själv på engelska, men jag kanske läser om den någon gång. Annars ska det bli kul att läsa de två andra som verkar bra. Speciellt Gargoylen! Någon som läst Gargoylen eller Mitt klimatkatastrofala liv? Vad tyckte du?

City of Lost Souls och Insurgent är konfapresenter från min familj. Har redan läst City of Lost Souls som jag längtat efter en evighet (känns det som), så recension på den kommer så snabbt jag kan! Insurgent har jag också längtat efter väldigt länge. Har försökt hålla mig borta från recensioner så att jag inte råkar se någon spoiler osv, då jag inte vill spoila den här som jag gjorde med Divergent. Ska i alla fall ta med den och någon annan engelsk bok (kanske nån svensk också) när jag åker till USA.


Det var böckerna jag fått den senaste tiden. Ska försöka skriva en sammanfattning av maj senare ikväll eller imorgon. Läsningen har inte varit på topp den här månaden, men men. Kan även nämna att jag just nu läser om Harry Potter and the Order of the Phoenix, men jag ska nog börja på ett recensionsex idag.

Har du läst någon av dessa böcker? Vad tyckte du?

1 kommentar: