lördag 30 juni 2012

In my mailbox (#7) - Harry Potter-special!

Då jag nyss varit på The Wizarding World of Harry Potter och inhandlade lite småsaker där tänkte jag göra ett eget inlägg för dem samt bilder därifrån. Så om ni inte är intresserade av det, så har ni i alla fall blivit varnade.Det här var allt jag köpte och fick från The Wizarding World of Harry Potter. Det är alltså Ginny Weasleys stav, som blev en souvenir för mig. Vet inte riktigt varför jag valde just Ginnys, men jag gillade själva staven rätt mycket (min syster köpte Hermiones btw). Bild två visar vad jag köpte/fick från Honeydukes. Köpte en chokladgroda samt Sugar Sticks men fick den fina chokladstaven av min gulliga lillasyster. Den näst sista bilden visar min Butterbeer-mugg som jag fick då jag köpte Butterbeer. Kändes också som en rätt bra souvenir det också.

Jag kan tillägga att allt var väldigt dyrt där, och om det hade varit billigare hade jag definitivt köpt mer, men jag ville ha lite pengar till annat också. Ett exempel på hur dyrt det var: en Marauders map kostade 50 $! Jag och lillasyster köpte även ett foto på oss när vi åkte "Harry Potter and the Forbidden Journey".

Nu kommer lite random bilder från The Wizarding World of Harry Potter.Som ni ser på bilderna (hoppas jag) så var det helt awesome! Hade lätt kunnat vara där hur länge som helst, men vi skulle ju göra mer än vara där så. Kan också nämna att jag tvingade resten av familjen att äta på Three Broomsticks med mig, och jag tipsar verkligen om att gå och äta där om ni är där! En riktig upplevelse i sig. Glöm inte heller att besöka Ollivanders, Zonko's och Honeydukes. Åk också de sjukt roliga berg-och dalbanorna "The Dragon Challange" samt "Harry Potter and the Forbidden Journey". Och just ja, Butterbeer. Drick Butterbeer!

Om ni undrar något kan ni kommentera eller liknande :) Kommentera även fast ni inte undrar något också ;)
Hoppas att ni orkade med det här inlägget,
Ha det bra!

6 kommentarer:

 1. Åh så roligt! Hoppas verkligen att jag kommer dit någon gång! :D

  SvaraRadera
 2. Jag är så avis att jag nästan svimmar av. VILL OCKSÅ!!! :( <3 Men jag är glad att du hade kul! :)

  SvaraRadera
 3. Herregud vad mycket awesomeness! Verkar ju vara helt underbart där!

  SvaraRadera
 4. Vill helt klart dit - ser ju helt fantastiskt ut! :') (Dör för övrigt också avundsdöden.)

  SvaraRadera
 5. Ska kanske dit nästa sommar (längtar)!!!

  SvaraRadera