tisdag 5 juni 2012

Läsmånaden maj

Antal lästa böcker: 4
Antal lästa sidor: 2000
Genomsnittligt betyg: 4,25
Svenska: 3
Engelska: 1
Omläsningar: 1 (räknar dock inte den till lästa böcker eller lästa sidor)

Bästa bok: City of Lost Souls av Cassandra Clare
Varför? Det var svårt att välja då det är två efterlängtade böcker som fick samma betyg. Båda riktigt bra också. Men det blir City of Lost Souls trots allt. Den höll inte riktigt samma nivå som de tidigare böckerna, men den var fortfarande väldigt bra. Det var roligt att återse alla karaktärer och världen som Clare har skapat. Liten dos av Jace skadar ju inte heller. Recension på denna kommer mest troligt nu i veckan.Sämsta bok: Ingen sämsta bok denna månad då de böcker som fick lägst betyg fick en fyra. Vilket är riktigt bra böcker!


Övrigt om läsningen i april:
Läsningen i maj gick inte riktigt som planerat. I början gick det rätt segt med Eld och nu på slutet har jag haft mycket i skolan och dessutom inte haft någon större läslust. Mest troligt beroende på skolan och alla läxor, men nu får jag sommarlov på fredag.


Planerat i juni:
Jag kommer läsa ut Tiara och Dr. Martens som jag började på igår då jag kände att jag behövde läsa något lättsammare. Ska även försöka läsa ut Fallet med de försvunna böckerna av Ian Sansom. Det är dock mer tveksamt då jag inte tror att jag hinner läsa ut den innan tisdag och jag orkar tyvärr inte ta med den utomlands. Annars blir det nog också en och annan engelsk bok kan jag tro. Även fast jag får sommarlov tror jag inte att läsningen blir så bra, ska nämligen utomlands och till Orlando som ni kanske vet, och när jag är där vill jag nog ta vara på tiden. Men någon bok ska jag nog hinna med.

Hur har maj varit för er? Har ni något på gång nu i juni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar