söndag 8 juli 2012

Halvårssammanfattning, januari - juni 2012

Vips så var första halvan av 2012 förbi! Det känns som att man nyss satt och trånade efter alla böcker som skulle komma ut 2012 och hade jullov. Nu är mer än halva året förbi och innan man vet ordet av det är det 2013. Till det som inlägget ska handla om, tänkte nämligen skriva en halvårssammanfattning, mest för att hålla uppdateringen uppe lite grann. So let's go..

Antal lästa böcker: 30
Svenska: 20
Engelska: 10

Antal manliga författare: 24 ½
Antal kvinnliga författare: 5 ½


Bästa böckerna:Sämsta böckerna:Halvårets överraskningar:Halvårets besvikelser:

Notera: båda böckerna är mycket bra, men de var besvikelser också.

Halvårets bästa nya kvinnliga karaktär (från nya serier/böcker):
Alltså, jag gillar Tris (Divergent) och Hazel Grace (The Fault in Our Stars) väldigt mycket! Kan dock inte välja mellan dem, så jag skriver båda.

Halvårets bästa nya manliga karaktär (från nya serier/böcker):
Okej, kan inte välja en här heller, så det blir tre (!): Jonah Griggs (Jellicoe Road), Four (Divergent) och Augustus Waters (The Fault in Our Stars)

Det var den halvårssammanfattningen. Får se om jag gör en ny halvårssammanfattning när året är slut eller om det bara blir en sammanfattning av året. Kan även nämna lite snabbt att det går rätt segt med läsningen just nu.

Hur har ert halvår varit?

2 kommentarer:

  1. Vad var det som du inte gillade med "min förlorade oskuld?" Jag beställde hem den igår så nu blir jag lite orolig! :P

    SvaraRadera
  2. Sv: Haha klart du borde skämmas så bra som boken är! ;P nä, men du borde verkligen köpa den för den är sjukt bra :)
    Okey, men då vet jag ju inte heller exakt vad som kommer hända vilket är bra :) hoppas jag gillar första Percy Jackson boken :)

    SvaraRadera