söndag 19 augusti 2012

In my mailbox (#7)

Nu under sommaren har det blivit väldigt dåligt med In my mailbox-inlägg igen, har dock inte köpt så många böcker, utan det kan ha varit recensionsex som jag inte visat. Men i måndags fyllde jag som sagt år och då fick jag fyra böcker av min familj som jag tänkte visa. Veckan innan fick jag även tre recensionsex från B. Wahlströms som även får vara med i det här inlägget.På andra bilden ser ni alla böcker (samt filmen) som jag fick i födelsedagspresent. The Perks of being a Wallflower har jag bara hört bra saker om, och det är då största anledningen till att jag vill läsa boken, samt att den snart kommer som film där Logan Lerman och Emma Watson har rätt stora roller. Catching Jordan har jag hört mycket gott om och handlingen verkar vara något som kan passa mig. Babe in boyland önskade jag mig då jag tyckte att handlingen påminde mig om filmen She's the man, som jag gillar. Jag har redan läst boken och kan säga att jag gillade den rätt mycket (recension kommer snart). Anna and the French Kiss är också en bok jag bara hört bra saker om, och anledningen till att jag vill läsa den är väl mest för att se om den är så bra som alla säger. Sedan fick jag filmen The Hunger Games av min lillasyster, och den vet jag redan att jag gillar jättemycket.

Tredje bilden visar de tre recensionsexemplaren som jag fått från B. Wahlströms. Nämligen Elizabeth av Lesley Pearse, Den vita katten av Holly Black samt Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet av Jennifer E. Smith. Elizabeth har jag faktiskt inte sett någon recension på ännu (har någon läst den?), men jag har varit nyfiken på böcker av Lesley Pearse och Elizabeth kändes som en bok jag kan gilla. Den vita katten har jag sett på olika bloggar och konceptet verkar intressant, så därför ska det bli roligt att läsa den. Måste även tillägga att pocketversionens framsida är väldigt snygg! Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet har jag också sett på olika bloggar och jag läser den faktiskt just nu, och hittills är den rätt mysig och helt okej.
Tack B. Wahlströms för dessa recensionsex!

Har ni fått något intressant i eran brevlåda på den senaste tiden?

4 kommentarer:

 1. Härliga grejer du har där! :D

  SvaraRadera
 2. Tyvärr har det inte blivit så många nya böcker för mig den här sommaren ... Men jag lyckades fynda en på loppis för bara tio kronor! I superbra skick dessutom. Det var den första delen i serien Beautiful Dead som jag köpte, jag har inte hunnit läsa den än men förhoppningsvis är den bra. :)

  SvaraRadera
 3. Älskar She's The Man, så är lite så där galet sugen på att läsa Babe In Boyland :)Hoppas du tycker om den, ser fram emot din recension!:)

  SvaraRadera
 4. The Perks of being a wallflower är så hiiimla bra!! =)

  SvaraRadera