söndag 12 augusti 2012

Läsmånaden juli

Antal lästa böcker: 5
Antal lästa sidor: 1623
Genomsnittligt betyg: 3,1
Omläsningar: -

Bästa bok: Törst av Richelle Mead
Varför? Jag gillar Rose riktigt mycket och själva världen i böckerna. Måste även tillägga att det var svårt val då jag hade tre böcker på samma poäng.Sämsta bok: Det borde finnas regler av Lina Arvidsson
Varför? Jag fastnade inte alls för karaktärerna och irriterade mig på det mesta de gjorde. En helt okej bok dock.


Övriga böcker i juli: Kampen för frihet, Härligt oärligt och Du glömde säga hej då

Övrigt om läsningen i juli: Läsningen i juli gick väldigt upp och ner, men lyckades i slutet med mina fem böcker i alla fall. Jag läste inga böcker som blev nya favoriter, men det kanske dyker upp i augusti?

Planerat i augusti: Har redan läst ut Utan titel och Sjutton år och skitsnygg, då denna sammanfattning blev lite försenad. Just nu läser jag Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet och efter det lär det nog bli någon engelsk bok. Annars blir det nog ett "I min brevlåda"-inlägg då jag fått några böcker och imorgon är det min födelsedag, så man kanske får nån till. Vem vet? Jag har inte planerat dess mer i augusti faktiskt.

Har ni läst något bra i juli? Har ni planerat något speciellt i augusti?

1 kommentar:

  1. Jag läste Anna and the french kiss i juli och den var helt underbart bra! En bok helt i min smak. ^^
    Nu när höstterminen i skolan snart börjar tänkte jag ta och läsa hela Harry Potter serien, det är lite av en skam att jag inte gjort det än, hehe. ;)

    SvaraRadera