tisdag 11 september 2012

Hej! Jag vet att det är väldigt länge sedan jag uppdaterat bloggen, och jag har faktiskt en anledning. Grejen är den är att jag under ca två veckor inte har läst en enda sida, jag har helt enkelt inte öppnat en bok. Jag har haft en lässvacka, en väldigt lång sådan. Under lässvackan hade jag ingen lust att blogga heller, så det är därför jag inte har bloggat heller.

Nu är jag förhoppningsvis back on track igen, har börjat på Blink, blink med stjärnan för två dagar sedan och jag är rätt säker på att jag kommer att läsa klart den idag. Dessutom kommer en recension på boken Utan titel upp på bloggen imorgon. Ska även försöka recensera boken Babe in Boyland så snabbt jag hinner, så förhoppningsvis kommer det en recension nu i veckan. Sammanfattningen för augusti kommer vara i samband med sammanfattningen för september då jag inte läste speciellt många böcker i augusti. Eftersom att jag är lite nyfiken; vad läser ni just nu? Skulle vara lite kul att veta.

Hoppas att ni har haft det bra de senaste veckorna!

Avslutar med en fin bild som jag hittade på tumblr :)

4 kommentarer:

 1. Åh underbar bild, haaha! :D Hoppas det går bättre med läsningen!

  SvaraRadera
 2. Jag har precis läst ut Cursed av Jennifer L. Armentrout (som var rätt bra) och ska snart börja på Raised by Wolves av Jennifer Lynn Barnes. :)

  SvaraRadera
 3. Läser Du glömde säga hejdå just nu! :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Just nu läser jag Hungerspelen, Jag har sett filmen och hörde att boken skulle vara väldigt bra, så jag ger den ett försök :) Du har en väldigt fin blogg, fortsätt med ditt duktiga arbete!

  SvaraRadera