måndag 15 oktober 2012

Läsmånaden augusti + september

Som jag skrev i ett inlägg innan gör jag en gemensam sammanfattning för augusti och september då jag läst väldigt lite båda månaderna.

Antal lästa böcker: 5
Antal lästa sidor: 1274
Genomsnittligt betyg: 3
Omläsningar: -

Lästa böcker i augusti: Sjutton år och skitsnygg, Utan titel och Babe in Boyland
Lästa böcker i september: Blink, blink med stjärnan och Det är jag som är Caroline

Bästa bok: Babe in Boyland av Jody Gehrman
Varför? Fick bäst betyg av alla fem böcker (4/5) och var även den bok jag gillade mest. Var riktigt underhållande och gav mig ett och annat skratt. Har inte gjort recension på bloggen och kommer mest troligt inte att göra det då jag har väldigt lite tid för att blogga. Kan dock komma en minirecension på denna samt något seriealbum i framtiden, så håll utkik!

 
 
 
Sämsta bok: Det är jag som är Caroline av Peter Barlach
Varför? Irriterade mig på saker i boken (se recension) som gjorde att omdömet sjönk.
 
 


 
Övriga böcker i augusti och september: Utan titel, Sjutton år och skitsnygg och Blink, blink med stjärnan.
 
Övrigt om läsningen i augusti och september: Vet inte riktigt vad man kan säga, men läsningen har då inte varit på topp. Har haft en rejäl lässvacka efter att jag läste ut Babe in Boyland och de få böcker jag läst efter den har jag kämpat mig igenom. Har även haft riktigt mycket prov och inlämningar så har helt enkelt inte haft tid att varken läsa eller blogga, varav bloggen varit död en rätt lång tid.
 
Planerat i oktober: Halva oktober har ju redan gått, och jag har fortfarande inte läst klart boken som jag började på i början av månaden. Det kan bero på att lässvackan fortfarande sitter i, att boken är rätt seg samt (det här har ni aldrig hört förut) att jag har mycket i skolan. Men jag har dock läst ut en bok som vi läst för en uppgift till svenskan i skolan, nämligen Kort kjol. Ska förövrigt försöka läsa ut Stål som jag läser just nu samt förhoppningsvis någon bok till.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar