måndag 11 februari 2013

Bookhaul, #1


Gissa vem som äntligen lyckats göra en bookhaul? Haha, bättre sent än aldrig som man säger (även om det är lite väl sent nu). 

Det här är alltså den första bokvideon jag gjort och som ni kanske märker i videon vet jag inte riktigt vad jag ska säga många gånger, vilket resulterar i ett "öh...". Kan även tillägga att jag var lite smått nervös (vet faktiskt inte varför). Sedan kanske ni även märker att jag har rätt annorlunda dialekt, men jag bor i norra Lappland så det är nog anledningen till det. Sedan gick det inte så vidare värst bra med belysningen, då det blir mörkt så snabbt här uppe, så det slutade med att halva mitt ansikte var lite mörkt. 

Hm, sedan kan jag passa på att säga att jag filmade och redigerade den här videon ganska "snabbt" så det kan ha blivit rätt konstigt på vissa ställen. Plus att jag inte orkade titta igenom den så många gånger för att jag hatar att höra min egen röst (när den är inspelad alltså). En sak till, jag laddade inte upp videon med HD-kvalitet då det skulle ta rätt länge och jag inte hade tålamodet att vänta.

Hoppas att ni tycker att den är okej att se på. Sedan kan ni gärna kommentera här (eller på youtube) och säga om ni tycker att jag ska fortsätta att göra videor till bloggen (eller kommentera om vad ni är vill) :)

En sak till.. har någon av er läst någon av böckerna jag fått? Vad tyckte ni om den/dem i så fall?

Tack för att ni har tittat! 

11 kommentarer:

 1. Yay, kul med en bokvideo! Jag gillar att titta på book hauls så får min del får du gärna göra fler :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillade! Ska försöka göra fler videor :)

   Radera
 2. Jättebra Book Haul! :)
  Vill också läsa David Levithan's nya, men tänker nog satsa på det engelska originalet. Känner även likadant som dig med Game of Thrones - vill läsa, men är rädd för att aldrig komma någon vart.

  Diggar din dialekt förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tyckte om den! :D
   Jag har just börjat läsa den, och hittills är den faktiskt bra.
   Game of Thrones kommer jag nog inte läsa förrän till sommaren, tråkigt nog, men någon gång ska jag läsa den!

   Radera
 3. Vilken mysig video! Är också sugen på Hobbiten, den verkar lättare att ta sig igenom än Sagan om ringen-triologin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Jag läste ut Hobbiten alldeles nyss och jag gillade den riktigt mycket! Jag började läsa Sagan om Ringen-trilogin, och jag tycker att Hobbiten var mycket lättare att ta sig igenom då den inte kändes lika mastig och hade mindre miljöbeskrivningar m.m. Så du borde definitivt ge Hobbiten en chans!

   Radera
 4. my soul to take är skit bra! Tyckte hela bookhaulen var bra, märkte inte alls att du var nervös :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli jättekul att läsa den :)
   Och tack! :D

   Radera
 5. Hej, just nu har vi en tävling på Bokgläntan där man kan vinna bland annat 150 kr i presentkort. Vi har skrivit om texten på låtar så att de handlar om böcker och tävlingen går till så att man ska gissa vilka böckerna vi sjunger om är:)
  Kika gärna in: http://bokglantan.wordpress.com/2013/02/12/tavling-4/

  SvaraRadera
 6. Bättre sent än aldrig som sagt, haha! Jättebra bookhaul! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och bättre sent än aldrig att svara på din kommentar! Förlåt för att det tog så länge och tack så mycket, det gjorde mig jätteglad! :D

   Radera