onsdag 3 april 2013

Påsklovsläsning

Hej! Nu var det ett tag sedan sist. Har tänkt skriva det här inlägget sedan i måndags, men internet har inte riktigt haft lust att samarbeta. Ungefär halva påsklovet har redan passerat, men det är först nu det känns som att jag kommit in i ett riktigt "flow" med läsningen.


  • The Battle of the Labyrinth - fortsätter i och med denna bok läsningen av Percy Jackson and the Olympians. Läser den just nu och det är otroligt kul att vara tillbaka i Percy's värld!
  • Midnattsgränden - läste ut denna igår och den var helt okej, mer tankar och åsikter kommer i en recension senare i månaden.
  • Häxmästaren - har haft boken stående i bokhyllan ganska länge och snart tror jag nog att det är dags att ta tag i den. Verkar faktiskt riktigt mysig och det var rätt länge sedan jag läste något som var "riktig" fantasy, så det ska bli kul.
  • Berättelser från Engelsfors - Har redan läst några berättelser i denna och tycker starkt om det jag läst, allt från själva berättelserna till de olika tecknarstilarna och tolkningarna på karaktärernas utseenden. Ska i alla fall läsa ut boken på lovet och recension kommer nog att komma ganska kort efter det.
  • Berättelser från yttre förorten - Även denna har stått i bokhyllan ett tag, helt oförståeligt eftersom den är ganska snabbläst och då jag verkligen vill läsa den. Precis som Berättelser från Engelsfors så har jag läst några berättelser i denna och gillar även det jag läst här starkt.
Detta är den läsning jag ska ägna resten av lovet åt. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut The Battle of the Labyrinth och seriealbumen, då är jag faktiskt riktigt nöjd. Förutom det hoppas jag att jag ska hinna skriva någon recension som jag sedan kan publicera och även en kvartalsrapport (som jag har börjat med istället för sammanfattningar efter varje månad), men denna kommer först nästa vecka eftersom att jag behöver bra internetuppkoppling för att inte bryta ihop när jag sammanställer ett sådant inlägg.

Då vet ni ungefär vad jag kommer att läsa inom den närmsta framtiden samt vilka inlägg som kommer att dyka upp här på bloggen. Ha en fortsatt bra vecka! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar