söndag 30 juni 2013

Läs-A-Lot 2013

Tror inte att någon av er har missat händelsen Läs-A-Lot 2013, som pågår just nu mellan 30/6 (idag) och den 6/7. Ett event skapat av de två bokbloggarna Anna och Emelie, ett event som alltså håller på i en vecka och meningen med det hela är alltså att läsa så mycket man bara vill, orkar och kan. Om du vill veta lite mer om själva eventet kan du klicka dig in på antingen Anna eller Emelies bloggar (som är länkade tidigare i inlägget) och få veta lite mer och utförligt vad eventet går ut på.

När jag läste inläggen om detta för den första gången blev jag överlycklig, eftersom att det är något jag verkligen behöver. Jag vet att vissa deltagare uppdaterar dagligen, men jag kommer nog bara göra en uppdatering i slutet av veckan där jag kommer att utvärdera det hela, visa vilka böcker jag läst osv. För lite mer regelbundna uppdateringar råder jag er att checka in min twitter, @Flisans_boktips.

Då jag vill peppa mig själv så mycket som möjligt har jag satt upp något mål som jag ska försöka klara, bortsett från det faktum att jag ska läsa så mycket jag bara kan.

Mål för Läs-A-Lot 2013:

* Läsa minst 100 sidor varje dag.
* Läsa minst en engelsk bok
* Läsa minst tre böcker
 
 
 
Sätter inte upp några bilder på vilka böcker jag har planerat att läsa då jag faktiskt inte har någon aning. Jag kan dock berätta att jag läst drygt halva Gladiator: Gatans lag och hoppas på att läsa ut den idag eller imorgon efter jobbet så att jag sedan kan starta på en ny bok. 
 
Om ni känner er manade att hänga på, tveka inte! Har en känsla av att detta kan bli ett av de roligaste bokeventen under hela året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar