onsdag 26 juni 2013

Ny design! (eller snarare: ny header!)

Efter en smärre evighet har jag faktiskt tagit mig tid att fixa en ny design till bloggen. Inget dess mer avancerat, utan en rätt enkel design för att jag inte riktigt har tid att sitta och finslipa på detaljer. Finns fortfarande småsaker kring designen som irriterar mig väldigt mycket, men det får jag sitta och pilla med någon dag då jag har mer tid.

Har inte varit speciellt aktiv på bloggen under senaste läsåret, men fick sommarlov 14/6 och har sedan dess kunnat läsa lite mer än vanligt. Har dock inte hunnit blogga eller läsa speciellt mycket på grund av mitt sommarjobb, men den senaste veckan har jag lagt ner mer tid på både bloggen och läsningen och nu går det framåt med vad som känns som stormsteg! Inlägg som är under produktion är fem recensioner, ett inlägg om vad jag planerar att läsa i början av sommaren samt ett inlägg (eller video) om Läs-A-Lot som jag ska delta i!

Ska försöka slänga upp något inlägg till helgen om jag hinner, har bortamatch imorgon och på fredag reser man bort. Men eftersom vi alltid tar med datorn borde det inte bli ett problem.

Hoppas ni hittills har haft ett underbart sommarlov!

Min gamla header

Min nya header

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar