måndag 8 juli 2013

Läs-A-Lot 2013: utvärdering

Då var årets Läs-A-Lot slut och det var himla roligt så länge det varade. Eventet avslutades kl 00.00 natten mot söndag och en minut innan (alltså 23.59) läste jag ut min tredje bok. Tänkte göra en liten utvärdering av eventet i alla fall.

Lästa böcker: 3
Lästa sidor: 1024

Bästa bok: Anna and the French Kiss av Stephanie Perkins

De mål jag hade var:
* Läsa minst 100 sidor varje dag.
* Läsa minst en engelsk bok.
* Läsa minst tre böcker.
 
Som ni ser har jag nått alla mål, vilket gjorde mig väldigt glad trots att det inte var speciellt storslagna mål. Men det kändes väldigt skönt att läsa tre böcker på en vecka eftersom att jag ibland inte ens läst tre böcker på en hel månad tidigare på våren/försommaren. Nu känner jag dock att läsningen går riktigt bra och man kan bara hoppas att det fortsätter på ett liknande sätt framöver!
 
Sist men inte minst skulle jag bara vilja tacka Emelie och Anna än en gång för att de tog initiativet till att skapa det här eventet, som verkligen var jättekul! Förhoppningsvis gör vi det här till en årlig tradition, eller? Jag hoppas i alla fall att det blir ett Läs-A-Lot 2014, för det här var som sagt verkligen, verkligen roligt!
 
Nu framöver hoppas jag att jag ska kunna publicera en hel del recensioner, eftersom att jag har sex stycken som ska skrivas samt publiceras. Lär dock vara lite tomt på bloggen i några dagar eftersom att jag ska på semester med familjen, men ni vet ungefär vad som lär dyka upp efteråt :) Hoppas att ni har en fortsatt bra vecka!

3 kommentarer:

 1. Jag håller med dig om att det har varit superkul och jag hoppas också på en tradition! :D Jättekul att du lyckades med alla dina mål! Det gjorde tyvärr inte riktigt jag, men jag är nöjd med de mål jag klarade i alla fall :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tradition it is! :D Trodde inte själv att jag skulle klara mina mål, så det var rätt kul med tanke på att jag mest troligt inte kommer klara mina mål för 2013. Du borde absolut vara nöjd med de mål du klarade då du hade höga och många mål (till skillnad från mig)! :D

   Radera
 2. Vad roligt att du klarade dina mål! :D

  SvaraRadera