lördag 21 september 2013

In my mailbox (#8)

Först och främst måste jag bara säga: gud vad lång tid det har gått sedan jag senast gjorde ett liknande inlägg. Senaste "In my mailbox"-inlägget publicerades 19 augusti, 2012. Ska försöka att göra fler inlägg med böcker jag köpt/fått i framtiden, för det är ju superkul att göra dem och själv älskar jag att läsa dem också.

Från början tänkte jag göra en video, men jag har inte riktigt haft tid och vet inte riktigt om jag kommer ha den tiden förrän om någon vecka, så jag bestämde mig för att göra ett klassiskt inlägg med bilder istället. Efter att jag visat de böcker jag fått tänkte jag även visa de tv-serier/filmer jag fått på senaste tiden, så om ni inte är intresserade av det så kan ni bara scrolla förbi. Men då kör vi!

(Märkte nu att skärpan på bilderna inte var speciellt bra (det är så himla mörkt här uppe i norr), men det får jag leva med. Hinner inte riktigt ta nya.)

BÖCKERDet här är böckerna jag fick när jag fyllde år. Om ni kommer ihåg listan jag gjorde med alla böcker jag önskade mig så är det här i princip alla och jag blev så himla lycklig när jag fick dem! Har redan skrivit lite varför jag ville ha böckerna, och de anledningarna har inte ändrats. Böckerna är i alla fall:

The Lost hero av Rick Riordan,
The Son of Neptune av Rick Riordan,
Icons av Margaret Stohl,
Eleanor & Park av Rainbow Rowell

och jag är så himla taggad på att läsa alla!


Sedan till två recensionsex jag har fått.

Vi måste sluta ses på det här sättet av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck - fick jag igår på posten tillsammans med en jättesnygg tygpåse. Den här boken har varit på min lista ända sedan jag hörde talas om den när författarna just hade börjat skriva boken eftersom att jag gillar både Lisa Bjärbos och Johanna Lindbäcks böcker starkt. Så det ska definitivt bli jätteroligt att få läsa den här boken och jag har rätt höga förväntningar efter de goda recensioner boken har fått. Tack Gilla böcker! 

Den nya människan av Boel Bermann - har jag redan recenserat och jag gillade boken. Recensionen går att finna här. Tack Kalla Kulor förlag!

FILMER OCH TV-SERIER

The Amazing Spider-man - är en film jag har sett två eller tre gånger innan jag bestämde mig för att köpa den för ca 3 veckor sedan. Var på Jula och medan min familj var och tittade på lampor eller något gick jag till den lilla filmavdelningen där de har en för 59:- och två för 99:-. Först hittade jag Star Trek och sedan The Amazing Spider-man och då slog jag till. 

Star Trek - hittade jag som sagt också på Jula, men till skillnad från Spider-man hade jag aldrig sett den innan. När jag tittade på den älskade jag den med hela mitt hjärta och den är nu en av mina favoritfilmer.

Star Trek into Darkness - köpte jag direkt när den släpptes förra veckan. Älskade ju Star Trek och jag tänkte att uppföljaren med Benedict Cumberbatch i en av huvudrollerna som Khan inte kan bli fel på något sätt. Vet ni vad? Jag hade rätt. 

Supernatural seasons 1-7 - har jag fått av mina föräldrar för ganska länge sedan, men jag har varken visat den på twitter eller här på bloggen, så jag tänkte att den kunde få vara del av inlägget. Supernatural är en av mina absoluta tv-serier och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den!


Det var väl det jag tänkte visa i det här inlägget. Om ni har läst någon av böckerna får ni gärna kommentera och säga vad ni tyckte om den/dem! 

Kan även passa på att nämna att jag läser Ringens brödraskap just nu och att jag har flera recensioner på g. Den som kommer först lär nog vara Gladiator - Gatans lag som jag läste ut i juli, så en recension borde ju passa bra. 

2 kommentarer:

 1. Åh, vill också äga Star Trek på DVD. Har bara Into Darkness just nu :)

  Den där Supernatural-boxen alltså, sååå avundsjuk! *dregel*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Star Trek är ju så himla bra! :)
   Och Supernatural-boxen är mitt lilla barn at the moment, hehe! Helt klart värt pengarna (även fast det inte var jag som betalade den)

   Radera