lördag 11 januari 2014

De fem bästa böckerna - 2013

Sista dagen på 2013 och helt ärligt känns det som att året bokstavligen flugit förbi. Jag har hunnit med en hel del saker; gå ut grundskolan, se ett av mina favoritband live, träningsläger i Spanien, börja naturvetenskapliga programmet på gymnasiet och se en hel del serier och filmer. Såklart har jag även läst en del, men tyvärr inte lika mycket som jag hade önskat. Sammanlagt tror jag kom upp i kring 25 böcker (är inte hundra procent säker) och nu tänkte jag visa de fem bästa jag läst.
__________________________________________________________________________

May I present the best books of 2013:


The Last Olympian - Rick Riordan | Boken om Joe - Jonathan Tropper | Cinder - Marissa Meyer | A Game of Thrones - George R.R. Martin | Hobbiten - J.R.R. Tolkien 

Jag kan inte välja mellan dessa, men det ni ser framför er är i alla fall de fem bästa böckerna jag läst under detta år. Trots att jag läst överlag väldigt bra böcker, kändes inte 2013 som en fullträff. Det är också extremt svårt att sia om vad kommer hända 2014 och hur det kommer se ut, men jag hoppas på att läsa riktigt bra böcker. Och om jag slänger en blick på min bokhylla känner jag att det kan finnas många guldkorn där. Kanske inte de böcker jag förväntar mig, utan de där som är de gömda skatterna. Precis som Boken om Joe var detta år.
Jag satte även upp en del mål för 2013, och senare i veckan ska jag försöka sammanställa det hela. Kan redan nu säga att det inte riktigt gick som planerat, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar