onsdag 16 april 2014

Läs-A-Lot: påsk!

Som de flesta mest troligt redan vet har Anna, Emme och Zozzo dragit igång en läs-a-lot nu under påsklovet. Helt underbar idé enligt mig! Nu har visserligen halva eventet nästan passerat, men datorn har inte riktigt haft lust att samarbeta så vad jag håller på att läsa samt ska läsa under detta läs-a-lot tänkte jag skriva lite om nu.

Trots att eventet började för någon dag sedan är det aldrig för sent att hoppa på tåget, så om ni har lust att hänga på råder jag er att göra det! På Twitter och Instagram används #läsalotpåsk! Om ni vill veta mer är det bara att läsa antingen här (Anna) eller här (Emme och Zozzo)!


Böckerna på bilden ovan är alltså vad jag tänkt läsa. Hade redan börjat på A Storm of Swords part 1 då detta läs-a-lot påbörjades, och har i skrivande stund knappt tvåhundra sidor kvar. Fokus ligger på att läsa färdigt den innan eventet är slut. Däremot skulle jag gärna hinna läsa både andra och tredje volymen av The Walking Dead eftersom att dessa snart måste tillbaka till biblioteket.

Så, det är ungefär vad jag kommer att läsa under de närmaste dagarna.
(Kan även passa på att säga att både en "mini"bookhaul och en och annan recension är på väg)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar