onsdag 4 november 2015

In my mailbox (#10)

Nämen hej där! Long time no see, eller hur var det nu? Har inte varit inne här på x antal månader och anledningen till att jag är tillbaka är rätt simpel, jag saknar min lilla blogg rätt mycket. Vet inte hur länge blogglusten kommer att hålla i sig, men ni lär förhoppningsvis få se lite av mig här framöver.


Nåväl, till det som detta inlägg faktiskt handlar om, en väldigt speciell liten bok.

Harry Potter and the Philosopher's Stone, den illustrerade utgåvan. Behöver jag ens säga något mer? Har bokstavligen dregglat över illustrationerna sedan jag fick den i brevlådan i måndags. Väntade ett tag innan jag beställde den, då jag från en början var skeptisk till priset. Men så här i efterhand måste jag säga att det är lätt de bästa trehundra kronorna jag spenderat i mitt liv!


Just nu försöker jag behärska mig från att läsa den på en gång och spara den tills det närmar sig jul, då det knappt finns något bättre än att läsa om Harry Potter just den tiden på året.
___________________________________________________________________________
När vi ändå är inne på ämnet Harry Potter så har jag, efter en hel del köande förra fredagen, lyckats fixa biljetter till Harry Potter and the Cursed Child i november nästa år! Det känns rätt overkligt, men gud så roligt det ska bli!


Vi ses igen när vi ses igen antar jag. Förresten, har ni köpt någon bok på sistone? I så fall, vad/vilka?1 kommentar: