torsdag 14 januari 2016

In my mailbox (#11) - OwlCrate unboxing 
I oktober fick jag hem min första OwlCrate, och tänkte passa på att göra en liten unboxing här på bloggen trots att det är superlänge sedan jag fick den. För att läsa mer om OwlCrate, klicka här.

 
Boxen innehöll

Överlag var jag väldigt nöjd med min första OwlCrate. Priset kan vara lite i överkant, mest pga den dyra internationella fraktkostnaden som gjorde att min OwlCrate landade på just över 400:- (beror självklart även på valutakurserna). Det enda som jag inte riktigt var ett fan av är just boken, då jag läst en del negativa recensioner. Jag har därefter hört en del bra saker om den och tack vare att den är relativt kort ser jag trots allt fram emot att läsa den.

Jag gillar generellt sett idén om bokboxar och det är absolut en härlig känsla att öppna ett paket där du inte riktigt vet innehållet, utan endast ledtrådar som man i detta fall kan se på ex. deras instagram. Det enda negativa är väl egentligen fraktkostnaderna, som till Sverige (eller internationellt överhuvudtaget) kan bli liiite överdrivna och gör att boxen blir betydligt mycket dyrare än nödvändigt. Annars är det en perfekt sak att unna sig då och då, vilket jag mycket väl kan tänka mig att göra i framtiden!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar